П`ятниця
19.04.2024
08:24
Категорії розділу
Шкільні новини [90] Візитка школи [1]
Розклад уроків, дзвоників [2] Нормативно-правова база [8]
Національно-патріотичне виховання [29] Сторінка бібліотекаря [2]
Сторінка психолога [32] Сторінка педагога-організатора [6]
Для вчителя початкових класів [19] Для вчителя основної школи [27]
Для вчителя старшої школи [9] ЗНО [5]
Школа майбутнього першокласника [6] Для батьків [7]
Спортивне життя школи [7] Для класного керівника [6]
ГПД [6] Робота з обдарованими [11]
Діяльність учнівського самоврядування [2] Екстернатна форма навчання [4]
Методична робота [4] Права дитини і людини [2]
Група в FACEBOOK [1] Дистанційне навчання [6]
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • СЗШ № 1 м.Сєвєродонецька Луганської області
    Головна » 2019 » Лютий » 18 » Реєстрація на ЗНО 2019
    11:48
    Реєстрація на ЗНО 2019

    Реєстрація на ЗНО

    Подання реєстраційних документів для участі в ЗНО 2019 відбуватиметься в період з 05 лютого по 25 березня 2019 року.

    ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

    Увага! Для здійснення реєстрації:

    випускники закладів загальної середньої освіти 2019 року, слухачі професійних (професійно-технічних) закладів та студенти закладів вищої освіти І-ІІ р.а., які отримують повну загальну середню освіту у 2019 році, надають документи до свого закладу освіти. Заклад освіти надсилає комплекти реєстраційних документів із супроводжуючим листом до регіонального центру.

    Інструкція щодо реєстрації осіб, які складають ДПА у формі ЗНО: випускники закладів загальної середньої освіти 2019 року; учні (слухачі) закладів професійної освіти; студенти закладів вищої освіти

    випускники минулих років зможуть оформити заяву-реєстраційну картку самостійно, скориставшись формою для здійснення реєстрації. Комплект реєстраційних документів потрібно надіслати рекомендованим листом на адресу, що буде зазначена у контрольно-інформаційному листі до заяви-реєстраційної картки.
    Також можна буде звернутися за допомогою до одного з пунктів реєстрації (завантажити
    Мережу пунктів реєстрації)

    Інструкція щодо реєстрації осіб, які не складають ДПА у формі ЗНО: випускники минулих років; учні (слухачі) закладів професійної освіти; студенти закладів вищої освіти; випускники, які здобудуть у 2019 році повну загальну середню освіту в навчальному закладі іншої держави.

    УВАГА!
    Реєстрація вважається завершеною тільки після отримання від регіонального центру оцінювання якості освіти:


    1. Бланка Сертифікату учасника;
    2. Реєстраційного повідомлення від Донецького РЦОЯО;
    3. Інформаційного бюлетеня «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2019 рік»;
    4. Повідомлення про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (тільки для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).
    За результатами реєстрації Вам буде створено
    інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, наданими у ньому. Для забезпечення конфіденційності відомостей, розміщених на інформаційній сторінці, не розголошуйте код доступу до неї.

    Внести зміни до реєстраційних даних можна з 05 лютого по 25 березня 2019 року після отримання Вами від регіонального центру оцінювання якості освіти Сертифіката учасника зовнішнього незалежного оцінювання.

    Для перереєстрації потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

    Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Вам потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат.

    Пакет документів треба подати до відповідного регіонального центру в той самий спосіб, у який це було здійснено під час реєстрації.

    У разі отримання рішення про відмову в реєстрації (перереєстрації) Ви отримаєте витяг із протоколу засідання регламентної комісії, у якому буде зазначена причина відмови.
    Якщо Ви можете усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, до 25 березня 2019 року, створіть нову реєстраційну картку, скориставшись сервісом
    «Зареєструватися», сформуйте пакет реєстраційних документів та надішліть його на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти або передайте до закладу освіти, у якому навчаєтесь (якщо складатимете ДПА у формі ЗНО).

    Підставою для реєстрації особи для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є реєстраційна картка, яка містить заяву та копії документів, що підтверджують достовірність зазначених персональних даних.

    Факт надходження реєстраційної картки, сформованої особою, яка бажає зареєструватися, до пункту обробки є підставою для опрацювання персональних даних у процесі підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, їх використання під час прийому на навчання відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

    УСПІХУ ДОСЯГАЄ ТОЙ, ХТО РЕЄСТРУЄТЬСЯ ВЧАСНО ТА БЕЗ ПОМИЛОК!

     

    Категорія: ЗНО | Переглядів: 546 | Додав: Fimelius | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar