П`ятниця
26.04.2024
00:55
Категорії розділу
Шкільні новини [90] Візитка школи [1]
Розклад уроків, дзвоників [2] Нормативно-правова база [8]
Національно-патріотичне виховання [29] Сторінка бібліотекаря [2]
Сторінка психолога [32] Сторінка педагога-організатора [6]
Для вчителя початкових класів [19] Для вчителя основної школи [27]
Для вчителя старшої школи [9] ЗНО [5]
Школа майбутнього першокласника [6] Для батьків [7]
Спортивне життя школи [7] Для класного керівника [6]
ГПД [6] Робота з обдарованими [11]
Діяльність учнівського самоврядування [2] Екстернатна форма навчання [4]
Методична робота [4] Права дитини і людини [2]
Група в FACEBOOK [1] Дистанційне навчання [6]
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • СЗШ № 1 м.Сєвєродонецька Луганської області
    Головна » 2018 » Листопад » 1 » Ми - учасники програми "Healthy Schools"
    09:54
    Ми - учасники програми "Healthy Schools"

             16 жовтня у дітлахів з початкової школи було свято – Осіння ігрова програма. Радість хлопчиків і дівчаток була невимовною, коли вони побачили, що до них завітали ще й аніматори. Це був цілий каскад різноманітних ігор , танців, веселих змагань і жартів над собою і друзями. Година ігрової програми пролетіла, наче мить.

             18 жовтня відбулася спортивна естафета для учнів 1-4 класів. Діти бігали, стрибали, пританцьовували від нетерпіння, підтримували одне одного. Вболівальники теж не відставали. Вони дружньо плескали в долоні і підбадьорювали учасників вигуками.У цих змаганнях не було переможених. Виграли всі, хто веде здоровий спосіб життя!

           19 жовтня вчителем фізичної культури був проведений ранковий енерджайзер для учнів початкових класів та майстер – клас ранкової гімнастики для учнів 5-8 класів. Ці заходи допомогли підняти настрій школярам, зарядили енергією на весь день.

              Учні 7-А класу активні,дружні,непосидючі. Вони навіть вихідні проводять разом. У всьому їх підтримують батьки. 20 жовтня діти зібралися поблизу озера Паркове в один з останніх сонячних днів осені. Семикласники покуштували смачний куліш, приготовлений їхніми батьками. Діти каталися на велосипедах,вчили свого власного керівника тримати рівновагу на героборді. Було весело.

              21 жовтня непосидючі п'ятикласники зібралися поблизу озера в міському парку. На них чекали завдання веселого квесту зі здорового способу життя. Шукаючи захований приз, вони виконали безліч цікавих завдань: стрибали, бігали, виконували різноманітні рухливі вправи. А в усьому їм допомагали батьки, які приготували смачний обід, а потім напоїли своїх дітей корисним трав'яним чаєм із самовару на дровах. Цей день залишив незабутні спогади у пам'яті дітей.

           Учні 8-А класу 26 жовтня побували на екскурсії в Соледарі, здійснили подорож у соляну шахту, спустившись на глибину 300 м. Діти дізналися про корисні властивості солі, історію видобування " Білого золота", пройшлися по дну світового океану, відвідали чаруючі лабіринти підземного соляного царства, побачили чарівні соляні скульптури, створені руками народних майстрів, пограли на соляному футбольному полі. Це було не тільки цікаво, а й корисно, особливо для тих, хто має захворювання дихальних шляхів, щитоподібної залози або алергію.

    Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 532 | Додав: Fimelius | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar